Місце проектів – Грузія

У Грузії до цього часу Фонд не провадив власних проектів. Перевірка можливостей впровадження та підготовка проектів у співпраці з Німецьким товариством з міжнародної співпраці (GIZ) відбувається з 2014-го року. За цей час вже визначено проектних партнерів і конкретне планування можна розпочинати. За передумови успішного вибору місця проведення проекту вже в поточному році можна розпочинати перші навчальні заходи за спеціальністю «Столяр».

“Friendly Monsters“ («Привітливі монстри»)

У близькому майбутньому заплановано підтримку проекту „Friendly Monsters“ у Грузії. Тут, із залученням підлітків із складних у соціальному плані груп буде відбуватися креативна робота із виготовленням власними руками цікавих виробів. Результати проекту буде представлено громадськості у формі мистецьких чи ігрових об’єктів у громадських місцях, які будуть служити кращому сприйняттю підлітків суспільством. Спільна творча робота власноруч позитивно впливає на самооцінку, на здатність працювати у команді з іншими людьми та на особисті перспективи підлітків. Більше можна дізнатися за посиланням FRIENDLYMONSTERS