Актуальне

Премії та відзнаки

Новий компонент програми підтримки: Премія для молодої зміни у сфері бетонних конструкцій

06--го 03 2017-го року:

В рамках урочистого вечірнього заходу «61-ші Дні Бетону» („61. BetonTage“) цього року, вперше за участі Фонду Ебергарда Шьока відбулася нагорода преміями найкращих учнів сфери професійної освіти за спеціальністю «Виготовлення готових бетонних елементів» („Betonfertigteilbauer“). Інституція підвищення кваліфікації у сфері виробництва бетонних та готових будівельних елементів (Berufsförderungswerk für die Beton- und Fertigteilhersteller e.V. (BBF)), місто Остфільдерн(Ostfildern), Німеччина,  мала змогу відзначити трьох хлопців, які закінчили своє навчання з чудовими, яскравими результатами. Детальнішу інформацію щодо вказаної тематики дивіться на сторінці BBF

Нагородження Премією Шьока за інновацію в будівництві 2017 відбулося

16--го 02 2017-го року:

В рамках Галузевого форуму Schöck Bauteile GmbH (ТзОВ Шьок Баутайлє) в місті Ульм (Німеччина) було представлено та відзначено лауреаток вище вказаної Премії. Відео, яке висвітлює інформацію про Премію та нагороджених у цьому році, Ви знайдете тут.

Премії та відзнаки

Премія Шьока за інновацію в будівництві – рішення щодо нагород у 2017-му році прийнято

02--го 02 2017-го року:

Премією Шьока за інновацію в будівництві цьогоріч буде нагороджено магістра наук пані Крістіне Бонґардт, Рейнсько-вестфальська технічна вища школа (університет) місто Аахен (M.Sc. Christine Bongardt, RWTH Aachen), магістра наук пані Сабріну Лянґер, Технічний університет м. Дармштадт (M.Sc. Sabrina Langer, TU Darmstadt) та магістра наук пані Рабеа Зефрін, Технічний університет м. Кайзерслаутерн (M.Sc. Rabea Sefrin, TU Kaiserslautern). Офіційне нагородження відбудеться 13.02.2017 в місті Ульм (Ulm). Щиро вітаємо!

Впоралися! Перші випускники отримують сертифікати

17--го 11 2016-го року:

«Фонд Ебергарда Шьока» (Eberhard-Schöck-Stiftung) та «Фонд родини Шьок» (Schöck-Familien-Stiftung) вже протягом року підтримують мовні курси для втікачів від війни. Вже зараз перших 32 учасники змогли отримати визнання успіхів у вигляді сертифікату. П’ятеро з них навіть досягли рівня «B1». На цьому ступені знань в Німеччині буде можливим спілкуватися на численні теми. Один із випускників курсів вже розпочав навчання  санітара (догляд за хворими особами).

Мультиплікація (поширення досвіду), Професійна освіта

Навчання малярів у Києві просувається вперед

04--го 11 2016-го року:

З метою обміну інформацією Петер Мьоллєр (Фонд Ебергарда Шьока) та Торальф Вайзе (Фонд підтримки будівельної галузі) відвідали Київське вище професійне училище будівництва і дизайну. Розпочате рік тому, та, відповідно, модернізоване навчання за спеціальністю «Маляр» відбувається за планом, а викладачі, майстри виробничого навчання та учні представили результати і дозволили поспостерігати за своєю роботою. Крім того, за підтримки фірми Caparol GmbH було облаштовано та оснащено нову майстерню із зовнішньої ізоляції та опорядження фасадів.

.