Офіційна угода про співпрацю протягом наступних п’яти років

На початку вересня Фонд Ебергарда Шьока підписав у Єкатеринбурзі наступну Угоду про співпрацю з Міністерством освіти Свердловської області Російської Федерації та зі своїм давнім проектним партнером – Уральським коледжем технологій та підприємництва. Таким чином, надзвичайно успішна кооперація з метою модернізації професійної ремісничої освіти продовжується до 2022-го року. Партнери планують мультиплікувати (поширити) досвід попередніх проектів у інших професійних навчальних закладах Свердловської області та підняти навчання за цілим рядом спеціальностей, модернізоване в рамках попередніх проектів, на найновіший рівень з точки зору його змісту та сучасного стану техніки. Передбачено продовження розбудови обміну учнями з німецькими професійними училищами. Крім того, Фонд Ебергарда Шьока висловив бажання використати  досвід свого проектного партнера для його мультиплікації (поширення) поза межами Свердловської області та Росії.